Some of our PAST Events

Romanian Cultural Heritage keeps Romanian Culture Alive!

Events and Concerts 2019

Cantul meu e pentru toti – 2019

 

Cel de al doilea turneu al Orchestrei Lautarii condusa de Maestrul Nicolae Botgros, din luna Ianuarie 2019 in Statele Unite a debutat la New York cu petrecerea de Revelion ,unde cateva sute de romani si basarabeni au dansat si petrecut o noapte de neuitat . Alaturi de orchestra au urcat pe scena Ionut Dolanescu,Lilia Rosca,Cristina Pintilie si Ion Palade .


In decursul a 3 sapatamani au avut loc si cateva concerte pentru comunitatile romanesti din Seattle,Sacramento,Los Angeles, Las Vegas si Phoenix .


Orchestra “Lăutarii” din Chișinău a fost și a rămas un etalon pentru toate orchestrele românești, datorită exigenței și profesionalismului desăvârșit de care au dat dovadă de-a lungul timpului și a numeroaselor nestemate instrumentale pe care le-au oferit publicului iubitor de folclor si nu numai .

motif5

Dragoste fara hotare

 

In luna februarie 2019 am avut bucuria de a sustine cateva concerte inedite cu 3 tineri artisti talentati si frumosi Raluca Radu,Paul Ananie si Beatrice Bandoiu,acompaniati de 3 instrumentisti profesionisti formatia General Musik din Romania (Ghiocel Cioltan-saxofon si clarinet,Bogdan Cotrut-acordeon si Florin Pastor – orga)

Au traversat Atlanticul pentru a aduce din Romania cantecul popular in comunitatiile de romani din Philadelphia,Washington DC,Cleveland,Detroit,Chicago,Hollywood FL,Atlanta,Palm Springs,Los Angeles si San Francisco. O calatorie grea dar si frumoasa ,cu primiri calduroase si momente de neuitat.

motif5

Call Us Today for Quick Answers

Our Calendar Fills Fast Every Year and We Try To Accommodate All Our Partners Many Months In Advance. For Any Questions Related To Our Activities and Availability Please Use The Form On the Page or Call Right Away!

Call Us

+1 678-467-2526

Follow Us
Donate & Support