Some more of our PAST Events

Romanian Cultural Heritage keeps Romanian Culture Alive!

Romanian Spring Festival - May 2017

Ca in fiecare an in prima duminica din luna Mai, Biserica Ortodoxa Romana “Sfanta Maria din Dacula va invita la un frumos festival romanesc. In aceasta primavera am avut invitate special din Romania Virginia Irimus si Vasilica Tataru care ne-au incantat cu frumoasele melodii populare. Virginia vine din Țara Chioarului pitoresc loc din Maramureș o artista ce merita toată admiratia.Vasilica vine din zona Bacaului si a moștenit talentul muzical de la mama sa, Maria Tătaru.Alaturi de invitatele noatre pe scena au mai urcat Grupul de copii Miorita si Grupul Bucovina Atlanta prezentand suite de dansuri din toate zonele folclorice importante ale Romaniei.

motif5

Events and concerts 2016

Concert de Colionde

 


In prima zi de Craciun 25 December 2016 am avut deosebita bucurie ca dupa Sfanta Liturghie a Nasterii Domnului sa va prezentam un extraordinar concert de colinde si traditii populare de Craciun si Anul Nou pe scena din curtea Bisericii Ortodoxe Romanie Sfanta Maria din Dacula. Invitati speciali din Romania , Narcisa Baleanu interpreta de muzica populara din judetul Mehedinti care acompaniata cu Alin Rusu au prezentat un deosebit recital de colinde.
Alaturi de ei au urcat pe scena cu Jocul caprei, a Mastilor ,Jocul ursului si Uratura de Anul Nou prezentate cu mult talent si daruire de Grupul Bucovina din Atlanta.

Call Us Today for Quick Answers

Our Calendar Fills Fast Every Year and We Try To Accommodate All Our Partners Many Months In Advance. For Any Questions Related To Our Activities and Availability Please Use The Form On the Page or Call Right Away!

Call Us

+1 678-467-2526

Follow Us
Donate & Support